Många användingsområden för ett bra tält

När du vill leva ett friluftsliv och ta dagen som den kommer packar du helt enkelt med dig ett tält och är på så vis redo att slå läger var som helst.

Med ett tält i packningen behöver du inte bekymra dig kring överbokade hotell eller vandrarhem. Det finns en rad olika modeller på tält som är lätta att ha med sig antingen när du cykelkampar, är på husvagnssemester eller vandrar.

Om ni är många som ska tälta finns det flera olika sorters tält att välja mellan beroende på antal personer som ska sova i tältet. Det finns även modeller som står emot väta i olika hög grad och vill du vara garanterat torr när du vaknar kanske det är värt att lägga en extra slant på ett riktigt kvalitetstält.

Du behöver inte åka långt för att slå upp ett tält. Att semestra i trädgården är en rolig upplevelse för både barn och vuxna. Fixa lite picknickmat, några sköna sovsäckar och sov sedan gott i tältet på din egen tomt.

Får du många gäster på besök kanske sovplatserna i huset tar slut. Slå upp ett tält i trädgården och låt gästerna leva campingliv. Den som vill tälta i kyligt väder ska investera i ett köldtåligt tält.